Mutluluğun Tarifi…İçinden Mutluluk Geçen Reklamlar

Nisan 18, 2013  |  GENEL, MARKA BUL

Mutluluğun tarifi mutlu kahvaltılar yaptıran McDonalds’da mı; Coca-Cola  çadırına girdiğimiz andaki duygularımız mı ya da OMO ile yıkanan elbisesiyle çamura batan kızımızın mı?

Sabah kahvaltısında içtiğimiz DİMES de bizi mutlu kılabilir, akşam yemeğini pişirdiğimiz LUNA da…. Özel günlerimizde bizi mutlu eden şeyler de vardır elbette; bazen ATASAY’dan bir yüzük, bazen bir paket ORKİD…

Haz veren mutluluklara ne demeli? Bir tarafta ALGIDA MAGNUM, öte yanda haz parçası ETİ SÜTLÜ ÇİKOLATA ya da BİSCOLATA erkeklerinden STARZ.

Gülümsemek de bir mutluluk ifadesi değil midir? Siz NUROL GYO’dan aldığınız bir evle mi yoksa dişlerinizi anında beyazlatan SİGNAL’le mi gülümsersiniz?

Mutluluk bazen tek tuşla da olabilir. 15 dakikalık programı olan BOSCH çamaşır makinesi  mi, kesintisiz internet sağlayan TTNET mi? Belki de VODAFONE’un akıllı tarifesi güldüren faturalarıyla ya da Garanti Bankası’nın  Altın Salı’sı paranıza para katarak… İKEA’daki Axess’e 12 taksitli mutfak da mı sizi mutlu etmedi. Belki bir SAMSUNG Galaxy olabilir mi?  Ya bir VOLKSWAGEN PASSAT bunu başarabilir mi? Ya da YANDEX’in promosyonu LAMBORGHINI ……UFO sizi uzaya götürsün olmaz mı?

Ben bu aralar çok reklam seyrettim, sanırım aklım karıştı!  Belki de aklım karıştırılmak istendi de o yüzden… Ah  bu pazarlamacılar. İletişimciler, reklamcılar …Duyularımızla oynayarak  bizi duygularımızla satın almaya yönlendirenler. MUTLU AKÜ kullanınca geçer mi?


Yorum yazın

Comment moderation is enabled, no need to resubmit any comments posted.